Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes recept
Stoofpeertjes recept

Stoofpeertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes, halveer deze en verwijder het klokhuis. Spoel de peertjes af in de pan en giet af. Voeg de bruine suiker en het kaneelstokje toe en 1 eetlepel water. Doe zoveel bessensap in de pan zodat de peertjes net niet helemaal onder staan. Laat langzaam stoven op het laagste pitje. Laat de deksel op de pan maar voeg geen water toe. Na 3 4 uur zijn de peertjes mooi rood, lekker zacht en overheerlijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven