Stooffruit

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. 250 cc.
  2. water met de op het vuur zetten.
  3. Als het gaat koken het en het merg van het erbij doen samen met de , de , het en de schil van de .
  4. Laten koken tot de vloeistof helder wordt.
  5. Het vuur laag zetten en het stevige schoongemaakte en in stukken gesneden fruit erbij doen.
  6. Als die enigszins zacht beginnen te worden, de en/of ander iets zachter fruit toevoegen.
  7. Als laatste het zachte fruit erij doen.
  8. Voor een stevige substanie ongeveer 6 minuten zachtjes laten sudderen.
  9. Zo herken je de verschillende soorten fruit nog.
  10. Wil je echter een zachte substantie, dan een paar minuten langer laten koken en flink roeren.
  11. Enigzins laten afkoelen.
  12. Zo komen de smaken van het fruit naar boven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Stooffruit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Wow echt het lekkerste toetje ooit!
Shanna 29 oktober 2014
Waar haal ik in godsnaam steranijs vandaan? Heb overal gezocht ernaar, maar hier nergens te krijgen niet bij Coop, AH, C1000 Bas. Wie o wie kan mij helpen? Bij voorbaat dank.
Christine 12 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
166 kcal
8%1328 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
31 g.
34%248 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stooffruit