Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoof peren recept
Stoof peren recept

Stoof peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je begint met de peren te schillen en de klokhuis te verwijderen. Je deelt de peren door 4-en en wast ze. In een pan doe je dan het flesje bessensap, helemaal leeg gieten. Je doet er volgens water bij net zoveel dat de peren net iets onder water liggen. Kook het dan en zet na de kook het gas zachter. Prik in de peren of ze al zacht zijn, Is dit zo, pak dan een kopje. Doe een klein beetje water met maizena er in, zodat dit een sausje word. Schenkender wijs giet je dit in de pan. Dit mag niet te dik. (dus alles wat er in het kopje zit hoeft niet altijd in de pan). Vervolgens doe je er zoveel suiker in als u wilt (De 1 houd van zoet de ander namelijk niet) Je kunt het wel proeven. Als laatste doet u er kaneel bij. Je laat het vervolgens afkoelen en daarna plaatst u het in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoof peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven