Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierol met geroosterde paprika recept
Spinazierol met geroosterde paprika recept

Spinazierol met geroosterde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Bekleed een lage bakvorm van ca. 2 4x 30 cm met bakpapier. Blancheer de spinazie 1 minuut in ruim water. Laat uitlekken, druk al het vocht eruit en pureer in een blender. Voeg de eidooiers, 1 eetlepel van de crème fraiche, nootmuskaat en het bakmeel toe. Laat de machine draaien tot een fijn mengsel is ontstaan. Voeg peper en zout naar smaak toe. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom en spatel ze door het spinaziemengsel. Schep het mengsel in de vorm, strijk het glad en bak het 13.5 minuten in de oven, of tot het stevig is. Klop de rest van de crème fraiche door de roomkaas. Strooi de Parmezaanse kaas op het bakpapier. Haal het spinaziegebak voorzichtig uit de vorm en leg het op het bakpapier met de kaas. Laat het helemaal afkoelen. Verdeel het kaasmengsel erover en leg de paprika's op het midden. Rol het geheel op vanaf de korte kant. Gebruik hierbij het bakpapier. Snijd de rol in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazierol met geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven