Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierijst recept
Spinazierijst recept

Spinazierijst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Spinazie schoonmaken en goed wassen, steeltjes verwijderen. Bladeren 2-3 maal doorsnijden. Ui pellen en fijnhakken. Rijst goed wassen. Ui in vier eetlepels olijfolie glazig bakken. Spinazie toevoegen en kort meebakken. Zout en peper erover strooien en de kruiden toevoegen. Rijst, de rest van de olijfolie en kopje water bij de spinazie doen en op matig vuur, in gesloten pan, 20 minuten stoven. Steeds roeren, zodat niets aan de bodem van de pan vast gaat zitten. Spinazierijst met citroensap bedruppelen en warm serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit spinazierijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven