Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie souffle recept
Spinazie souffle recept

Spinazie souffle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de kruidenkaas door de slagroom. Voeg de 4 eieren toe en roer tot een gladde massa ontstaat. Roer de ontdooide spinazie erdoor en breng alles op smaak met wat peper en zout.
Doe er tenslotte de geroosterde pijnboompitten bij en de kaas.
Doe het mengsel in een ingevette souffle vorm.
Bak in een zeer hete oven (240 graden) in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar.
Serveer direct.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappelen en bijvoorbeeld saltim bocca.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie souffle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven