Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met rozijnen recept
Spinazie met rozijnen recept

Spinazie met rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie in ruim water en verwijder de harde steeltjes. Laat uitlekken. Week intussen de rozijnen in lauw water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudkleurig. Laat ze op keukenpapier uitdampen. Pel de knoflook en sjalot. Snipper de sjalot fijn. Verwarm de olijfolie in een grote wok. Fruit hierin de sjalotsnippers zacht maar laat ze niet kleuren. Voeg de spinazie toe en roerbak al omscheppend tot de groente slinkt. Pers de knoflook boven de groente en leg eventueel kort een deksel op de pan tot de spinazie gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Laat de rozijnen uitlekken en voeg de rozijnen en de pijnboompitten aan de groente toe.

Serveersuggesties

Lekker met kipgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie met rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven