Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse sperzieboontjes recept
Spaanse sperzieboontjes recept

Spaanse sperzieboontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sperzieboontjes in stukjes van 3 cm. Blancheer ze ca. 5 minuten in kokend water met wat zout, giet ze af en laat ze uitlekken. Snijd intussen de zongedroogde tomaten in zeer smalle reepjes, snipper de uien grof. snijd de paprika en de verse roomkaas in blokjes van 1/2 cm, halveer de olijven. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de paprika en de geperste knoflook ca. 3 minuten. Voeg de sperziebonen en de zongedroogde tomaat toe en breng op smaak met zout, peper en citroensap. Laat het mengsel ca. 4 minuten pruttelen, schep tenslotte de kaas en de olijven door het bonenmengsel en warm even mee. Lekker met stokbrood en rundersaucijsjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse sperzieboontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven