Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soesjes met Emmentaler en gedroogde tomaatjes recept
Soesjes met Emmentaler en gedroogde tomaatjes recept

Soesjes met Emmentaler en gedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het stukje Emmentaler in piepkleine blokjes snijden. De gedroogde tomaatjes ook.
De pijnboompitten in kleine stukjes hakken.
De oven voorverwarmen tot 200 graden.
Een stuk bakpapier op de bakplaat leggen.
De wijn met de boter en zout en cayennepeper aan de kook brengen. Bakmeel zeven en erdoor roeren. Blijven roeren totdat de deegbal van de bodem van de pan loskomt. Geraspte Emmentaler erdoor roeren en dan de pan van het vuur nemen.
Eieren één-voor-één door het beslag kloppen. Blokjes Emmentaler, tomaat, stukjes bleekselderij en pijnboompitten erdoor roeren.
Deeg met een dessertlepeltje in kleine bergjes op de bakplaat scheppen. (niet groter dan een walnoot)
Soesjes in 20 minuten goudbruin en gaar bakken in het midden van de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soesjes met emmentaler en gedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven