Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Siciliaanse couscous recept
Siciliaanse couscous recept

Siciliaanse couscous


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de tomaten af en vang het sap op in een maatbeker.
Voeg zoveel bouillon toe tot de 250 milliliter is bereikt.
Verhit de olie in de pan en fruit hierin de knoflook met de kruiden 1 minuut.
Doe de uitgelekte tomaten en bouillonmengsel erbij.
Breng het aan de kook.
Maak de tomaten met een lepel wat kleiner.
Doe de couscous erbij en schep om.
Doe de deksel op de pan en laat 10 minuten staan.
Rasp de schil van de citroen en snijd de vrucht in parten.
Voeg de rasp, ijsgarnalen en peterselie toe aan de couscous.
Breng het op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit siciliaanse couscous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven