Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shii-take gevuld recept
Shii-take gevuld recept

Shii-take gevuld


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de steeltjes van de Shii-take (steeltjes voor ragout of soep te gebruiken). Bestuif de hoedjes van met de bloem. Vermeng het kippenvlees, de garnalen (fijn gesneden), bosui, gember, sake, sojasaus en een beetje zeezout. Vul de de Shii-take's met een beetje van dit mengsel. Bak de gevulde Shii-take's, aan beide kanten, 5 minuten in een beetje olijfolie. Neem het deksel van de pan en voeg de ingrediŽnten van de saus toe. Laat het een beetje inkoken. Besprenkel elke Shii-take met een beetje saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit shii-take gevuld recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven