Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Seroendeng (kruidige kokosstrooisel) recept
Seroendeng (kruidige kokosstrooisel) recept

Seroendeng (kruidige kokosstrooisel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Oven voorverwarmen op 175 graden C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Streng sereh in drieŽn vouwen en vastknopen. In kom doen: sereh, kokos, djeroek poeroetblaadjes, basterdsuiker, gemberpoeder, 0,5 eetlepels zout en 3 eetlepels olie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Door elkaar scheppen. Over bakplaat verdelen. In het middden van de oven, kokosmengsel in 15 minuten lichtbruin bakken. Regelmatig omscheppen. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Pinda's in 10 minuten goudbruin bakken. Vergiet bekleden met keukenpapier. Pinda's in vergiet scheppen. Bakplaat uit oven nemen. Door kokosmengsel pinda's roeren. In 2 uur koud laten worden. Overdoen in afsluitbare doos of pot. Sereh en djeroet poeroetblaadjes eruit halen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit seroendeng (kruidige kokosstrooisel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven