Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Selderij met kerrie recept
Selderij met kerrie recept

Selderij met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de knolselderij. Snijd deze in dobbelsteentjes en kook die in water en zout in ongeveer 5 minuten niet te gaar.
Snijd de appel in dunne plakjes.
Snipper de ui en fruit deze met de kerrie in de boter goudgeel.
Voeg plakjes appel toe en bak deze tot de appel zacht is.
Voeg bloem toe en maak de saus met het kookvocht van de knolselderij.
Maak de saus op smaak met peper en zout. Doe de gekookte knolselderij erbij en laat alles nog even doorwarmen.
Geef er lamsvlees, kip of varkensvlees bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit selderij met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven