Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ recept
SatÚ recept

SatÚ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees wassen in heet water en eventueel ook met citroen en goed uit laten lekken. Het vlees in stukjes van maximaal 3 cm snijden en aan satestokjes rijgen. Zorg ervoor dat het vlees niet te dicht op elkaar geregen wordt. Vervolgens het vlees met de Ketjap inlegkruiden circa 30 minuten laten marineren. Rooster het vlees vervolgens op de barbecue. Bij het opdienen garneren met fijngesneden verse selderij.
Dit gerecht kan geserveerd worden met rijst en groenten en pinda/satesaus.

Serveersuggesties

Gebruik bij voorkeur kipdijfilet (kip karbonade of kipmedaillons). Dit is malser en smeu´ger dan kipfilet. Deze kruiden en bereidingswijze kunnen ook gebruikt worden voor vis en andere vleesgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven