Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ saus recept
SatÚ saus recept

SatÚ saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de zonnebloemolie en fruit hierin het gesnipperde uitje, pers de knoflook tenen uit en fruit deze even mee. Haal de pan van het vuur en voeg de ketjap, gemberpoeder, sambal, zout (naar smaak), peper en suiker toe en fruit dit vervolgens even mee met de ui en knoflook. Haal de pan weer van het vur en voeg de pindakaas en een scheutje water toe. Zet de pan weer op het vuur en voeg onder voortdurend roeren met een garde, net zoveel water toe, dat de saus de gewenste dikte heeft. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven