Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Kelapa recept
Sambal Kelapa recept

Sambal Kelapa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, bouillonpoeder, ketchup en asemwater. Fruit de boemboe gedurende 5 minuten in 1/2 lepel olie en voeg de suiker toe. Doe de kokos erbij, zet het vuur laag en laat de kokos lichtbruin en droog worden in ongeveer 30 minuten. Voeg de geraspte klapper toe. Zet het vuur op half. Al roerend de geraspte klapper licht goudgeel laten worden in ongeveer 30 minuten. Laat de kokosmassa uitlekken op keukenpapier en berg haar op in een goed afsluitbare pot.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal kelapa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven