Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal goreng telor


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren koken ( 10 minuten). Afspoelen met koud water en pellen. Wrijf uien, knoflook, sambal, laos, suiker en zout tot een brij en bak het op in de olie. Na ongeveer 5 minuten doe je er de santen, de sereh en salam bij. Voeg 1 deciliter water toe. De gepelde eieren toevoegen. Laat het geheel nog 10 minuten stoven tot de olie uit de santen boven komt drijven. Verwijder de sereh en het salam blaadje.
Halveer de eieren, rangschik ze op een schaaltje en giet de saus erover heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng telor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven