Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van haricots verts recept
Salade van haricots verts recept

Salade van haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de peterselie en de bieslook fijn met een schaar. Snipper de sjalotjes in kleine stukjes. Doe de sjalotjes met de azijn in een schaaltje en laat dit 5 minuten intrekken. Doe dan de peterselie, de bieslook en de gedroogde dragon erbij, schep dit door elkaar en breng op smaak met peper, zout en een mespuntje suiker. Veeg de champignons schoon en snijd deze in flinterdunne plakjes. Doe een klontje boter in de pan en bak de champignonsplakjes in een paar minuutjes lichtbruin. Laat de champignons daarna even goed afkoelen Kook de haricots verts in ruim water met een snufje zout in ongeveer 6 minuten beetgaar. Giet de haricots verts af en spoel ze af met koud water. Laat ze in de zeef uitlekken. Doe in een schaal de sla en de champignons met een kwart van het kruidenazijn mengsel en roer dit door elkaar. Doe de rest van de dressing bij de haricots verts en schep dit om. Doe dan de haricots verts bovenop het sla-champignon mengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven