Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saganaki (gebakken feta) recept
Saganaki (gebakken feta) recept

Saganaki (gebakken feta)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Je legt het eigeel op een bord. De blokken feta smeer je volledig in met het eigeel. Dit laat je een 2 minuten intrekken. Vervolgens smeer je de feta in met paneermeel en bak je deze in een braadpan. Het liefst met olijfolie, anders gewoon bakboter. Dit is erg lekker bij een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saganaki (gebakken feta) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven