Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rösti recept
Rösti recept

Rösti


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen in de schil gaar koken. De ui pellen en fijn snipperen. Nu de aardappelen even afschrikken , en nog heet pellen en vervolgens op een rasp grof raspen. Het aardappelmengsel met de gesnipperde ui mengen en met zout en peper op smaak brengen.
De olie in een koekenpan verhitten en het aardappelmengsel toevoegen. Daarna vorm je het aardappelmengsel tot een grote koek. Bakken tot de onderkant bruin is en vervolgens d. m. v. een plat bord of deksel omdraaien en zo ook de andere kant netjes goudbruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rösti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven