Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Room-aardappels recept
Room-aardappels recept

Room-aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd deze in plakjes. Leg de plakjes in een ovenschaal. Doe de kookroom in een schaal en meng er de geperste knoflook, thijm, peper en aardig wat zout doorheen. Proef dit roommengsel voordat het over de aardappels gaat, want er moet meer zout door dan je verwacht, anders smaakt het erg flauw als het klaar is. Het roommengsel over de aardappelplakjes in de ovenschaal gieten en beetje verdelen. De aardappels moeten bijna onder de room staan. Doe aluminiumfolie over de schaal en zet de schaal 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Na 50 minuten het folie eraf halen en nog 10 minuten op 200 graden C. voor een mooie bruine kleur in de oven. Eventueel kaas erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit room-aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven