Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige bladspinazie met jonge kaas recept
Romige bladspinazie met jonge kaas recept

Romige bladspinazie met jonge kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en verwijder de dikke steeltjes. Verwarm de spinazie met aanhangend water en wat zout in een grote pan op een hoog vuur en laat de groente ca. 5 minuten slinken, regelmatig omscheppen. Giet het overtollige vocht af. Roer de Room Culinair door de spinazie en warm nog 1 minuut goed door. Breng de spinazie op smaak met zout en peper en nootmuskaat. Schep de blokjes kaas erdoor. Lekker met aardappelpuree en schnitzels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige bladspinazie met jonge kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven