Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken spruiten met kerrie en tauge recept
Roergebakken spruiten met kerrie en tauge recept

Roergebakken spruiten met kerrie en tauge


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de schoongemaakte spruiten circa 5 minuten in water met zout, giet ze af en laat ze uitlekken. Snijd de afgekoelde spruitjes in tweeën (laat dat achterwege als ze heel klein zijn). Was de tauge, verwijder de losse groene dopjes en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok of een grote koekenpan. Roerbak de spruitjes een paar minuten. Bestrooi met kerrie, bedruppel met de citroensap en de sojasaus. Schep er de tauge door en laat nog kort meebakken. Lekker bij aardappelen of rijst en vlees naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken spruiten met kerrie en tauge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven