Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak-spitskool recept
Roerbak-spitskool recept

Roerbak-spitskool


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snijd de spitskool in repen. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd met een scherp mesje de tomaten kruislings in, leg ze kort in heet water en ontvel ze.
Snijd de tomaten in partjes. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak hierin de kool en de paprika al omscheppend ca. 3 minuten. Voeg de stukken tomaat toe en roerbak al omscheppend nogmaals 2 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerbak-spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven