Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ragout van paddenstoelen recept
Ragout van paddenstoelen recept

Ragout van paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pan 1 liter water met de groenten aan de kook. Zet het vuur laag en laat de groenten ca. 30 minuten zachtjes trekken.
Zeef de bouillon en kook deze vervolgens tot de helft in. Laat de bouillon afkoelen.
Smelt de helft van de boter in een koekenpan en fruit hierin de knoflook. Zet het vuur wat hoger, voeg de paddenstoelen toe en laat ze net zolang bakken tot een groot deel van het vocht verdampt is, roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en zet apart.
Smelt de rest van de boter in een pan en roer de bloem erdoor tot je een lichte roux hebt. Voeg dan geleidelijk het bier en vervolgens ook de groentebouillon toe, tot je een gladde saus hebt.
Breng de saus aan de kook en voeg de paddenstoelen toe.
Laat alles ca. 10 minuten op laag vuur zachtjes koken. Voeg tenslotte de kruiden toe en breng de ragout op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit ragout van paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven