Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Radijsjes met sinaasappel glazuur recept
Radijsjes met sinaasappel glazuur recept

Radijsjes met sinaasappel glazuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de radijsjes van de stelen en was ze goed. Doe ze in een pan met wat water en laat ze in 15 minuten zachtjes gaar stomen (de radijsjes moeten zacht zijn maar wel stevig aanvoelen). Schil ondertussen dunne reepjes schil van de sinaasappel en snijd deze zeer fijn, voldoende voor 1 eetlepel. Pers het sap uit en houd het sap apart. Smelt de boter op een middelmatig vuur in een grote koekenpan met dikke bodem en voeg het sinaasappelsap toe. Laat het mengsel 3 minuten zachtjes koken tot het siroopachtig wordt. Doe de radijsjes in de koekenpan, voeg zout en peper toe en sauteer de radijsjes tot ze gelijkmatig bedekt zijn met het sinaasappelglazuur (ca. 2 minuten) Roer de sinaasappelschil erdoor en serveer direct. (lekker bij rosbief).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit radijsjes met sinaasappel glazuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven