Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portuguese uien recept
Portuguese uien recept

Portuguese uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien pellen en in kokend water met zout vijftien minuten laten pruttelen. Laat ze afkoelen en uitlekken. Verwarm de oven voor op 200C. Snijd het bovenste kapje van de uien en hol ze uit. Het uienvlees fijnhakken en kneden met gehakt, ei, zout, peper en paprika. De uien vullen. Bestrijk een vuurvaste schotel met olijfolie en zet de uien erin. Op elke ui een dikke plak spek leggen en tien minuten bakken in de op 200C voorverhitte oven. Overgieten met bouillon en nogmaals tien minuten laten bakken. Uien afgieten en warm houden. De bruine fond mengen met de bouillon en de saus over de uien verdelen. Dadelijk serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portuguese uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven