Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pomme duchesse recept
Pomme duchesse recept

Pomme duchesse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Giet af, maar vang een kopje van het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree. Roer met een houten lepel het ei en de boter tot een smeu´ge massa en meng door de puree. Voeg indien nodig wat kookvocht toe. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout. Verwarm de oven voor op 190 ░C. Schep de puree in de spuitzak en spuit rozetten van ca. 4 cm doorsnee op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in ca. 25 minuten in het midden van de oven goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pomme duchesse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pomme duchesse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heerijk heb er een beetje chili peper extra door gedaan!
    Hobbykokkie gaf dit recept op 25 december 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven