Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige aardappeltjes recept
Pittige aardappeltjes recept

Pittige aardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 240 graden C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de aardappelen in partjes. Meng in een grote kom het losgeklopte eiwit met sumak en chilipoeder. Voeg de aardappelpartjes toe en meng het geheel goed. Leg de aardappelpartjes met de schil naar beneden op de bakplaat. Bak de aardappelpartjes in het midden van de oven in 40 minuten gaar en bruin. Serveer de tomatenrelish er als dipsaus bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven