Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige aardappelpakketjes voor op BBQ recept
Pittige aardappelpakketjes voor op BBQ recept

Pittige aardappelpakketjes voor op BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een kom olijfolie met alle kruiden mengen. Knoflook persen, peterselie hakken en er ook door mengen. Krieltjes door het mengsel scheppen en even laten rusten. Peterselie hakken.

Van aluminiumfolie 6 stukken scheuren waarop de aardappeltjes verdeeld worden (of 8 stukken zodat je kleinere porties maakt). Bij de hoeken omhoog en samenknijpen tot een soort zakje.

Op de BBQ ongeveer 10 tot 15 minuten laten garen en in pakketje serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige aardappelpakketjes voor op bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven