Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitapizza recept
Pitapizza recept

Pitapizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stap 1. basis pizzabodems: Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor tot 200°C. Snijd de pitabroodjes doormidden zodat je kleine pizzabodems hebt. Bestrijk de bovenkanten en de randen met olie. Smeer daarover de tomatenketchup en strooi de pizza en pasta kruiden erover. Stap 2. Vulling pizza's: Snijd de plakjes salami in smalle reepjes en leg deze op de tomatenketchup. Snijd de tomaten in dunne plakken en leg deze op de salamireepjes. Verdeel de kaas over de tomaten. Stap 3. Leg de minipizza´s op de bakplaat en zet ze 10 minuten in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is. Even af laten koelen en dan.. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Ook lekker met barbecuekruiden i.p.v. pizza- en pastakruiden.

Allergenen Informatie

Voor dit pitapizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pitapizza heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Geniaal bedacht heb daar zelf nooit aan gedacht ofzo haha en het is nog erg lekker ook!
    Peggy gaf dit recept op 20 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven