Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pisang Goreng van kookbananen recept
Pisang Goreng van kookbananen recept

Pisang Goreng van kookbananen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de bananen van hun schil en snijd ze in drie delen. Maak daarna over de lengte dikke repen.

Maak van de bloem het zout en het water een niet al te dun beslag.
Plaats een bakpan op het vuur met de olie.

Dompel de stukjes banaan in het beslag
Bak ze in de hete olie tot een mooie lichtbruine korst te zien is.

Dit heet in Suriname "baka bana". Er is ook een variant mogelijk: de banaan gewoon bakken.

Lekker gedurende de hele dag als tussendoortje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pisang goreng van kookbananen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pisang Goreng van kookbananen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik zag dat je twee Pisang Goreng-recepten had; een met bak- en een met gewone bananen. Ik vroeg me af waarom er bij de een wel eieren in het beslag gebruikt worden en bij de andere niet? Wat is dan he... Lees reactie
    Sonyanijntje gaf dit recept op 20 juni 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven