Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasaus recept
Pindasaus recept

Pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: De knoflook fijn snijden of persen. De kokos in 50 mililiter water laten wellen, zo'n 5 min. daarna de kokos uit knijpen en het vocht op vangen want dit vocht wordt gebruikt. De kokos kan weg. Pepers zeer fijn maken. De kerrie het liefs Indische. Bereiding: Doe de melk en de pindakaas in een pan. Laat deze niet aan de kook komen. Al roerend een gladde saus van maken. Voeg dan de zoete ketjap en ketchup toe. Daarna voeg je de azijn en het aftreksel van de kokos toe. Laat dit een minuut door pruttelen. Daarna voeg je de suiker, knoflook, kerrie en de rode pepers toe en laat dit alles indikken tot een mooie saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven