Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piccalilly recept
Piccalilly recept

Piccalilly


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de sjalot glazig en laat ze afkoelen. Giet de atjar af en laat ze zeer goed uitlekken. Bewaar het vocht. Snijd de atjar fijn. Roer de mayonaise, mosterd, koenjit, djahe, chilipoeder en mierikswortel met de atjar goed door elkaar en breng eventueel nog op smaak met zout en versgemalen peper. Verdun de picalilly indien nodig met wat vocht van de atjar. Lekker bij gebakken piepers uit de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Piccalilly heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Piccalilly is een tafelzuur gebonden met bloem. Deze versie met gebruik van mayonaise heeft niets te maken met piccalilly. Het gebruik van atjar is een belediging voor de piccalilly god! Doe je h... Lees reactie
    Niels de Geest gaf dit recept op 17 september 2013 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven