Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perencompote recept
Perencompote recept

Perencompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Rasp de schil van de citroen. Breng 250 milliliter water aan de kook en voeg de stukjes peer, de vanillesuiker, de citroenrasp, de rietsuiker, het kaneelstokje en de koek- en speculaaskruiden toe. Kook de peer in ca. 40 minuten zachtjes gaar. Neem de pan van het vuur en stamp de peren grof met een pureestamper. Serveer de compote warm of schep hem direct in een schone (weck)pot.

Allergenen Informatie

Voor dit perencompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven