Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepes Tahu recept
Pepes Tahu recept

Pepes Tahu


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gepelde rauwe garnalen fijnhakken. De uitjes en groene pepers in ringen snijden. De sjalotjes en knoflook in de vijzel fijnwrijven. Vervolgens de geprakte tahu, garnalen en fijngesneden uien plus zout eraan toevoegen. Het geheel goed mengen. Van dit mengsel een pakje vouwen met aluminiumfolie. Het salamblad niet vergeten in te sluiten. Gaarstomen in de magnetron in 10 minuten op 600 Watt, of meestomen met de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pepes tahu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven