Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pebre (tomaten/ koriander salsa) recept
Pebre (tomaten/ koriander salsa) recept

Pebre (tomaten/ koriander salsa)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de tomaten (eventjes onder heet water en lukt zo). Snijd ze in kleine blokjes (halve cm). Snijd de lenteuitjes met een deel van de stengel fijn. Snijd de koriander fijn. Spaanse peper naar believen (zonder de pitjes) ook fijn snijden. Meng deze ingredienten. Zout naar believen. Beetje olie (liefst olijf of noot). Beetje azijn (mag ook met een aromaatje zijn) en laat rustig een half uurtje staan in de koelkast. Opdienen bij barbeque, vlees, vis, eigenlijk alles zolang je er naar wat lekker brood of tortillas bijgeeft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pebre (tomaten/ koriander salsa) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven