Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika zoet zuur recept
Paprika zoet zuur recept

Paprika zoet zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika in stukjes snijden. Suiker in water en azijn oplossen. Alles in een kom doen. Op smaak brengen met peper uit de molen en 2 uur afgedekt in de ijskast zetten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprika zoet zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paprika zoet zuur heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

 • Gebruik je neus, ogen en mond dit blijft lang houdbaar aangezien het zuur is. Eenmaal open met schone lepel of vork eruit halen wat je gebruikt en weer in de koelkast, blijft goed zeker een aantal we... Lees reactie
  Lenie gaf dit recept op 19 juli 2013 5 uit 5 sterren
 • Hallo, hoe lang kan je de zoetzuur gerechten bewaren. kan je als bijv de parika's goedkoop zijn, dit in een grotere hoeveelheid maken, of is het echt korte termijn?
  Rick gaf dit recept op 18 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven