Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papaya rujak (pikante papayasalade) recept
Papaya rujak (pikante papayasalade) recept

Papaya rujak (pikante papayasalade)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de papayas, halveer ze en haal de zwarte pitjes eruit. Snijd ze hierna in kleine blokjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes. Schil de komkommer en snijd hem in kleine stukjes. Giet kokend water over de tomaat, laat het even staan en verwijder het velletje. Snijd ook de tomaat in kleine blokjes. Verdeel alles op een mooie schaal. Haal de steeltjes van de cabé rawits en snijd ze in zeer fijne stukjes. Vermeng ze goed met de azijn, het water, zout en de suiker totdat de suiker is opgelost. Sprenkel de saus over het fruit en dien het meteen op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit papaya rujak (pikante papayasalade) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven