Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paaspastei recept
Paaspastei recept

Paaspastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine volgens de aanwijzing op de verpakking, per het vocht eruit en los het op in 100 ml cider op laag vuur. Voeg de rest van de cider toe met zout en suiker. Schenk 1/3 van het mengsel in een cakevorm van 26 cm lang en zet hem in de ijskast om op te stijven. Pel het teentje knoflook en pers het boven een kom uit. Voeg de geitenkaas en basilicum toe en roer het goed door elkaar. Smeer het kaasmengsel op de gelatinelaag. Schenk 1/3 van het gelatinemengsel op het kaasmengsel en laat het opnieuw in de ijskast opstijven. Snijd de korstjes van de camembert en port salut en bestrooi ze met nootmuskaat. Kneed de twee kaassoorten door elkaar en smeer ze op de gelatinelaag. Schenk de rest van het gelatinemengsel erover en laat het weer in de ijskast opstijven. Meng de danish blue met de extra roomkaas en boter tot een creme. Smeer de creme over de gelatinelaag. Laat de pastei in 10 uren in de ijskast opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit paaspastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven