Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht) recept
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht) recept

Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne lapjes. Snijd de tahu in plakjes van 1 cm. Bak de stukken tahu in wat olie bruin en laat deze uitlekken in een vergiet. Meng het vlees, de ui, de knoflook, trassi en de fijngestampte kerimies goed door elkaar. Fruit dit in wat olie totdat het vlees bruin is. Kruid het geheel en doe er de santen en de salam bij. De saus moet goed in het vlees getrokken zijn, zet dan het vuur laag en verdun alles met wat water. Als laatste wordt de tahu en de eieren erbij gedaan. Let wel op dat de eieren niet stuk gaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit opor tahu telor daging (tahu-vlees-ei gerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven