Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaat recept
Mini quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaat recept

Mini quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaat


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Voorbereiding:
Week de tomaten een uur van te voren en snijd ze daarna fijn.
Klop de crème fraiche los in een kom met het ei, melk en een snufje zout.
Boter de muffinvormen alvast in en bestuif ze daarna met bloem.
Leg de vellen bladerdeeg uit en laat ze ontdooien.
Rasp de geitenkaas of snijd het fijn.
Snijd de olijven in kleine plakjes. Snijd de bosui in ringen.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius (hete lucht oven op 180 graden celsius).
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Leg daarna wat van de fijngesneden zongedroogde tomaatjes op de bodem, daarop de stukjes of geraspte geitenkaas, dan de fijngesneden basilicum, de plakjes olijf en ringen bosui.
Vul de vormpjes bij met 2 lepels van het crème fraichemengsel.
Bak de mini-quiches in de oven af en gaar in 20 tot 25 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven