Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse gevulde paprika recept
Mexicaanse gevulde paprika recept

Mexicaanse gevulde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


voorverwarm de oven op 180 graden(hetelucht)
Bak het gehakt rul en voeg hierbij een beetje zout en peper aan toe. Ondertussen snij het topje van de paprika eraf( maak de binnenkant schoon) en was deze onder de kraan, snijd de courgette in kleine blokjes. Als het gehakt klaar is voeg hieraan het blikje tomatenpuree,mais en de courgette toe.

Als alles gaar is vul je de paprika's met het gehakt mengsel en maak je het af met een laagje kaas zet het in de over voor ongeveer 10 a 15 minuten totdat de kaas helemaal gesmolten is

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse gevulde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven