Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Met pasta gevulde  paprika recept
Met pasta gevulde  paprika recept

Met pasta gevulde paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het dakje van de paprika eraf en verwijder de zaadlijsten. Kook de pasta in 8 minuten beetgaar. Verhit wat boter in een koekenpan en bak het gehakt hierin. Roer de gehakte knoflook, de doperwten en de tomatensaus door het gehakt. Meng er daarna de pasta doorheen. Vul de paprika helften met het gehaktmengsel. Vet een ovenschaal in en leg de gevulde paprikahelften erin. Strooi de kaas over de paprika's heen en zet de schaal ongeveer 10 minuten in een oven van 180 °C . Verwarm de tomatensaus en geef deze bij de paprika's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit met pasta gevulde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven