Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Met kerstomatenragout gevulde aardappel recept
Met kerstomatenragout gevulde aardappel recept

Met kerstomatenragout gevulde aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen in aluminiumfolie inpakken, op een bedje van zout leggen en in een oven van 200 graden C een uur afbakken. Laat het tomatensap langzaam tot twee derde inkoken. Verwarm in een pan de olie en fruit daarin de ui glazig. Doe hierbij de tomaten en kruid ze met het zout, peper en de suiker. Voeg hierbij voorzichtig het gereduceerde tomatensap en laat op een laag vuur dit ongeveer voor vijf minuten sudderen. Vul hiermee de gehalveerde aardappel, verdeel hierover de kaas en gratineer deze in de oven of grill. Garneer de aardappel af met de gebakken schijfjes knoflook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit met kerstomatenragout gevulde aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven