Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Met gamba’s gevulde champignons in filodeeg recept
Met gamba’s gevulde champignons in filodeeg recept

Met gamba’s gevulde champignons in filodeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


De champignons uithollen en in wat boter aanzetten en met zout en peper kruiden. In de rest van de roomboter de in blokjes gesneden champignonsteeltjes met de sjalot en de knoflook aanzetten. Room toevoegen en tot een glazige dikte laten inkoken. Gehakte kruiden en garnalen toevoegen en op smaak brengen. De champignonkopjes hiermee vullen Vouw dit met het filodeeg in en bak dit af in een oven van 200 graden C. tot ze de juiste kleur hebben. Voor de saus de fond verwarmen, de kruidenboter er door roeren en met sojasaus op smaak brengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit met gamba’s gevulde champignons in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven