Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango-salade met pistaches recept
Mango-salade met pistaches recept

Mango-salade met pistaches


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de mango langs de pit, schil de stukken en snij het vruchtvlees in plakjes of reepjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij deze schuin in te al te kleine smalle ringetjes. Halveer de peper en verwijder de zaadjes met een punt van een mes, snij het vruchtvlees in kleine reepjes. Hak de kruiden. Meng de plakken mango met de reepjes peper, ringetjes lente-ui en gehakte kruiden. Bestrooi met de pistaches. Men kan ook de pistaches vervangen voor gerookte amandelen. Hak dan de amandelen wel grof.

Serveersuggesties

De zoet-pittige salade past goed bij Aziatische gerechten, maar ook bij vlees of vis van de grill of BBQ. Kies een rijpe, maar niet te rijpe mango. Hij moet niet te zacht zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mango-salade met pistaches recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven