Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ma´skolven met boter en honing recept
Ma´skolven met boter en honing recept

Ma´skolven met boter en honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de pan water met boter, de suiker en wat zout aan de kook. De buitenste bladeren en het uiteinde van de ma´skolven verwijderen. De ma´skolven in het kokende water leggen en in ca. 10 min. gaar koken en in het vocht af laten koelen. Voor gebruik afdrogen en licht bestrijken met olie. Op matig vuur de ma´skolven rondom goudbruin grillen. U kunt ook de ma´skolven van tevoren in stukken verdelen en dan grillen of de ma´skolven direct uit het hete vocht serveren, samen met de gesmolten boter en honing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ma´skolven met boter en honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven