Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maiskolfjes-broccoli-komkommer zoetzuur recept
Maiskolfjes-broccoli-komkommer zoetzuur recept

Maiskolfjes-broccoli-komkommer zoetzuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broccoli in kleine roosjes snijden, de maiskolfjes klein snijden en 5 minuten laten koken in weinig water. Af laten koelen en uit laten lekken. De komkommer afschillen en in kleine stukjes snijden. Suiker, water en azijn in een kom doen. De suiker oplossen en dan de broccoli, mais en komkommer toevoegen. Wat peper uit de molen toevoegen en het 2 uur afgedekt wegzetten in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maiskolfjes-broccoli-komkommer zoetzuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven