Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Madame Jeanette saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de mandarijnen en de groentes en de madame Jeannette stukjes in een hapjespan, en roerbak het een aantal minuten. Combineer daarna alles met de gehakte koriander, suiker, zout en het citroensap. Nu kan je alles in een hoge schaal doen en met een staafmixer het geheel fijn malen. Voeg suiker naar smaak toe. De mandarijnen kun je ook vervangen door sinaasappels of ananas uit een blik, met meer of minder stukjes peper en de suiker bepaal je jouw eigen smaak van de saus.

Serveersuggesties

Wil je de saus wat langer bewaren dan moet je de saus in een steelpan doen en op een matig vuur aan de kook brengen. Ook voeg je er dan wat azijn aan toe want de azijn fungeert dan als conserveermiddel.Als je de saus de zelfde dag nog op eet bijvoorbeeld als dipsaus met lekkere nacho chips hoef je dit niet te doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit madame jeanette saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven